نسخه آرشیو پخش آرشیو

گفتگوی علمی آرشیو برنامه ای

شنبه 28 مرداد 1396 ساعت: 09:30 | مدت: 1 ساعت

آیا مهندسی ژنتیك در تولید مواد غذایی فرصت تلقی می شود یا تهدید؟
با حضور خانم آقازاده(تهیه كننده)، بقایی(كارشناس مجری)، دكتر عزیزی(داروساز، متخصص بیوتكنولوژی و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران)، دكتر عمرانی(متخصص بیوشیمی و عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیك ایران) و ارتباط تلفنی با دكتر بهار(فوق تخصص سرطان)\r\n

سایر قسمت های این برنامه

پخش آرشیو