• 1 قطعه
  • 4 دقیقه
  • پاستوریزه كردن،چیست؟

    «پاستوریزه كردن»، فرایندی است كه طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میكروب‌های موجود در آن‌ها همچون باكتری، ویروس، كپك و... كشته شوند.

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: علیرضا مجیدی
    • دبیر سرویس: محمد مهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: استرلیزه كردن,پاستوریزه كردن,شیر و فرآورده‌های لبنی
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 351-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/تغذیه

    در سال های اخیر، با كشف میكروب های جدید كه هم به سرعت انتشار می یابند و هم در برابر حرارت مقاوم هستند، استانداردهای پاستوریزه كردن مواد غذایی بسیار مورد بازنگری قرار گرفته اند. تعداد بسیاری از این ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده