• 1 قطعه
  • 5 دقیقه
  • علت اشك آوری پیاز

    زمانی كه شما یك پیاز را برش می‌ زنید سلول‌ های آن باز و محتویاتش آزاد می‌ شود. در نتیجه طی یك فرایند شیمیاییِ تركیبی تولید می‌ شود كه باعث ایجاد اشك به هنگام برش پیاز می‌ شود....

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: اشك آوری پیاز,سوزش چشم با پیاز
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 353-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/سواد سلامت

    پیاز دارای مواد گوگردی است كه این مواد خواص مختلفی از خود نشان می‌‌ دهند كه یكی از آنها اشك آور بودن است. زمانی كه پیاز را برش می‌‌ دهیم، سلول‌ های پیاز باز می‌ شوند. این سلول‌ ها دو بخش دارند: ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده