• 1 قطعه
  • 6 دقیقه
  • چرا مواد غذایی را منجمد می كنند؟

    «انجماد كردن» به عنوان یكی از روش‌ های نگهداری مواد غذایی است. این روش نسبت به فرآیندهای حرارتی (مانند پاستوریزه كردن و استریل كردن) شكل ملایم‌ تری از نگهداری است و موجب از دست رفتن مقدار كمی از مواد مغذی و كیفیت آن می‌ شود....

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: انجماد مواد غذایی,منجمد كردن مواد غذایی
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 351-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/تغذیه

    انجماد سرعت رشد میكروب‌ ها را كاهش می‌ دهد. سرعت انجماد مواد، تحت تأثیر تجهیزات انجماد و خصوصیات محصول است؛ اگرچه آب در صفر درجه سانتی گراد منجمد می‌ شود، اما غذاها دمای انجماد كمتری دارند. به عنوان ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده