• 1 قطعه
  • 5 دقیقه
  • «فریز كردن»، روشی مطمئن در مقابله با رشد میكروب

    موادی را كه استفاده نمی كنید، هر چه زودتر «فریز كنید» تا رنگ، طعم، بافت و ویتامین های مطلوب را حفظ كنید. فریز كردن اگر به درستی انجام شود. یكی از بهترین روش ها برای نگهداری غذا است كه می تواند بیشترین میزان مواد غذایی را حفظ كند.

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمد مهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: رشد میكروب,فریز كردن غذا,منجمد كردن,میكروارگانیسم,یخ زدگی
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 600-علم و فناوری

    «منجمد كردن» یكی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث كشتن میكروب ها در مواد غذایی نمی شود، بلكه سبب كُند شدن عمل «میكروارگانیسم ها» شده و با كند كردن تغییرات ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده