• 1 قطعه
  • 5 دقیقه
  • تولید قند و شكر

    حدود 1500 سال قبل، هندی ها با تبخیر عصاره حاصل از نیشكر، «قند خام» تهیه می‌ كردند. تقریبا هزار سال پیش، مسلمانان روش تهیه قند را فرا گرفتند و بوسیله آن ها این صنعت به ‌اروپا منتقل شد....

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: چغندر قند,ساكاروز,شكر تصیفیه شده,شكر سفید,شكر قهوه ای,فروكتوز,قند و شكر,گلوكز,لاكتوز,نیشكر
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 600-علم و فناوری

    «قند» ابتدا به منزله یك محصول تجملی و دارویی مصرف می‌ شد و تنها در حدود 350 سال پیش، كم‌كم قند جزو مواد غذایی درآمد. در اواسط قرن هیجدهم، ماده قندی در چغندر كشف شد و اولین كارخانه تهیه قند به مقیاس ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده