• 1 قطعه
  • 7 دقیقه
  • زردآلو

    ارزش غذایی زردآلو به خاطر محتوای ارزشمند آن همچون ویتامین‌ های A، C، K ، E و نیاسین است. مواد دیگری همچون پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر در زردآلو یافت می‌ شود. همچنین این میوه خوشمزه سرشار از فیبر است كه می تواند برای بدن مفید باشد....

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : شیوا شیدای حسینی
    • نویسنده: حاتمه سیدزاده
    • گوینده/مجری: مصطفی خواجه حسینی
    • بازیگر: ملینا زمانی مقدم,مینا نیكانیك,نیلا اویسی
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: میوانه
    • كلیدواژه: خواص میوه ها,زردآلو
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 351-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/تغذیه
    • موضوع فرعی منظومه محتوایی: 353-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/سواد سلامت

    «میوه» و «سبزیجات» دارای مواد مُغَذی،‌ آنتی‌ اُكسیدان (مواد ضد سرطان) و فیبر رژیمی هستند كه همگی آنها برای داشتن فكر و جسمی سالم،‌ اهمیت بسیاری دارند. این گروه از مواد غذایی برای كودكان و نوجوانانی ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده