• 1 قطعه
  • 8 دقیقه
  • خوردن كپك چقدر خطر ناك است؟

    عوامل قارچیِ فساد مواد غذایی به عوامل «كپكی» و «مُخَمِری» تقسیم می شوند. كپك ها آن دسته از قارچ ها هستند كه غالبا ایجاد بیماری خطرناكی نمی كنند اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می توانند بسیار خطرناك باشند....

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: علل كپك زدن,كپك,كپك های مضر,كپك های مفید
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 353-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/سواد سلامت

    كپك ها در صورت مناسب بودن شرایط رشد یعنی رطوبت و حرارت به سرعت رشد می كنند و می توانند سبب تخریب و غیرقابل مصرف شدن میوه ها و غذاها شوند. كپك ها دارای رنگ های مختلفی بوده و كركی شكل و پنبه مانند ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده