• 1 قطعه
  • 8 دقیقه
  • شیرینی ناپلئونی

    برخی معتقدند شیرینی «ناپلئونی» صددرصد فرانسوی است، اما برخی می‌گویند با «ناپل ایتالیا» مرتبط است؛ شاید به همین خاطر است كه به زبان لاتونی (منطقه‌ای در ایتالیا) آن را «ناپلئون» می‌نامند. برخی هم می‌گویند خاستگاه آن مجارستان است.

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‎ها
    • كلیدواژه: شیرینی ناپلئونی

    شیرینی ناپلئونی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود، ازجمله افزودن «مارمالاد» و «مربا». این سبك را در قرن 16 میلادی سرآشپز معروف فرانسوی «آنتوان كارمه» ملقب به «پادشاه سرآشپزها» و بنیان‌گذار غذاهای VIP ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده