• 1 قطعه
  • 9 دقیقه
  • سویا

    «سویا» در رده‌ی حـبوبـات قـرار دارد و یك گیاه استوایی، بومی جنوب‌شرقی آسیاست. این گیاه كلسترول ندارد و مقدار اسیدهای چرب اشباع در آن پایین است. لوبیای سویا تنها غذای گیاهی است كه تمام 8 اسید آمینه‌ی ضروری را دارد.

    اطلاعات تکمیلی

    • تهیه كننده : علیرضا مجیدی
    • نویسنده: علیرضا مجیدی
    • سردبیر رادیویی: علیرضا مجیدی
    • گوینده/مجری: راحله قاسمی جو
    • سایر عوامل: ویراستار: فاطمه منشی‌پور
    • تهیه كننده اینترنتی: راحله قاسمی جو
    • دبیر سرویس: محمدمهدی شادبهر
    • رده سنی: ب-دبستان
    • نام سریالی: دانستنی‌ها
    • كلیدواژه: حبوبات,سویا
    • موضوع اصلی منظومه محتوایی: 351-اجتماعی/بهداشت ، ورزش و سلامت/تغذیه

    سویا منبع خوب فیبر، آهن، كلسیم، روی و ویتامین‌های گروه B است. سویا ارزان‌ترین و كامل‌ترین منبع پروتئین محسوب می‌گردد. این دانه‌ی مغذی می‌تواند جانشین پروتیئن حیوانی، به‌ویژه در رژیم غذایی گیاه‌خواران ...

    اطلاعات بیشتر

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴

    قرآن

    چهارشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
    چهار شنبه 18 آذر
    |
    11:33:21
    زنده